Bani pe Net - Fa bani stand in faca calculatorului - Click mai jos si afla cum !

Depacco.com

Ce filme mai vedem ?

MAX Payne
Data aparitiei: 17 Octombrie 2008
Gen: Actiune,Crima,Drama,Thriller
Despre Film:
Bazat pe celebrul joc video cu acelasi nume, filmul este povestea lui Max, un politist hotarat sa ii gaseasca si sa se razbune pe cei care i-au ucis brutal familia. Investigatia sa obsesiva il poarta intr-o calatorie de cosmar intr-o lume intunecata.
Pe masura ce misterul se adanceste, Max trebuie sa se lupte cu dusmani proveniti din alta lume si sa infrunte o tradare inimaginabila.
















Tropic Thunder (Furtuna tropicala)

Data aparitiei: 12 Septembrie 2008

Gen:Actiune,Comedie

Despre Film:
Ben Stiller, Jack Black si Robert Downey Jr. joaca rolurile unor actori cunoscuti care fac parte din distributia celui mai scump film de razboi facut vreodata. Dupa ce costurile explozive determina studioul de filmare sa opreasca proiectul, regizorul frustrat refuza sa inceteze filmarile.
El isi duce echipa in jungla din sud-estul Asiei, unde au parte de actiune adevarata atunci cand niste bastinasi incurca fictiunea din film cu realitatea si se simt amenintati de echipa americana.












Hancock

Data aparitiei: 4 Iulie 2008
Gen: Actiune,Comedie,Fantastic

Despre Film:
Hancock este un supererou care a cazut in dizgratie, fiind perceput de societate drept un alcoolic sarcastic. Dupa ce ii salveaza viata unui specialist in PR care incearca sa ii repare imaginea, Hancock se implica intr-o relatie dubioasa cu sotia acestuia, pr ovocand noi scandaluri.












Journey to the Center of the Earth

Data aparitiei: 5 Sep 2008

Gen: Actiune,Aventuri

Despre Film:
Un profesor savant pleaca in Islanda cu nepotul sau Sean, pentru a afla ce s-a intamplat cu fratele sau disparut. In expeditiile lor descopera o pestera care ii duce in adancul planetei.
Alaturi de ghida lor montana, cei doi descopera in centrul Pamantului o lume pierduta fantastica si periculoasa, plina de creaturi terifiante si peisaje ciudate.



















Cursa Mortala (Death Race)
Data aparitiei: 26 Sep 2008
Gen: Actiune, Aventuri, SF, Thriller
Despre Film:
Actiunea se desfasoara in America unde un prizonier (Jason Statham) care se afla pe punctul de a-si savarsi pedeapsa, este fortat de un gardian sa concureze intr-o brutala competitie de masini alaturi de ceilalti prizonieri.


















1 comentarii:

Anonim spunea...

Ei bine din toate filmele astea am vazut doar Death Race care e un film mortal, asa cum nea obisnuit Jason Statham joaca un rol de exceptie.
Cat despre Hancock e super tare Will Smith intr-un rol de superman, amuzant dar foarte bine jucat.
Restul am citit despre ele dar nu mi se par asa interesante

Trimiteți un comentariu

Cele mai noi filme dupa IMDB